Ökad synlighet & exponering

Nå ut till fler kunder och börja ta plats bland sökresultaten genom synkronisering av befintlig hemsida med den nya toppdomänen. Hitta en domän som passar din verksamhet och kombinera den med befintlig hemsida. Vi ser till att allt fungerar och hjälper dig optimera och synkronisera domänerna. Fyll i formuläret för beställning nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.

Beställ

Vilka fördelar har domänrakning?

  • Ökad synlighet bland sökresultaten på bl.a Google, Yahoo och Bing.
  • Ökad kundkonvertering av nya besökare.
  • Fler klick in till er hemsida både via mobiler och datorer.
  • Få bättre kontroll genom tillgång till våra månadsrapporter för både hemsida och domän.
  • Snabb och pålitlig support.

Vad kostar det?

Aktivering och optimering av en ny toppdomän för er hemsida kostar 2 999 kr per år exkl moms med 30 dagars betalningsvillkor. Vi har inte några onödiga bindningstider eller dolda avgifter. Självklart får du även tillgång till vår pålitliga support.

Beställ din toppdomän via formuläret här på sidan.

Ökad synlighet & exponering

Steg 1 – Beställning av toppdomän. 
Hitta en ledig toppdomän som passar din verksamhet, exempelvis ”städareistockholm.se” eller ”nynashamntransport.se”. Behöver du hjälp att hitta en bra toppdomän så kan du alltid kontakta oss!

Steg 2 – Vi aktiverar din nya domän och kopplar ihop den med din hemsida. Toppdomänen får en anpassad landningsida med all viktig information om din verksamhet och alla era tjänster.

Steg 3 – När allt är aktiverat så optimerar vi den nya domänen och kopplar den till Google’s Företagsregister. Vi gör självklart inga ändringar på befintlig domän eller hemsida utan ser till att fler kunder hittar ditt företag och dina kontaktuppgifter.

Hitta och beställ din toppdomän

Kombinera din befintliga domän med nya toppdomäner för ökad synlighet bland sökresultaten och nå ut till fler kunder. Använd sökfältet nedan för att hitta en ny domän eller kontakta oss via formuläret så hjälper vi dig!


hitta din toppdomän.

Kombinera din befintliga domän med nya toppdomäner för ökad synlighet bland sökresultaten och nå ut till fler kunder.