Trafik & Nya Kunder

Få längre räckvidd och öka antalet konverterade besökare med rätt marknadsföring

Ökad synlighet leder till fler kunder

Du har säkert hört det förut ”Syns man inte så finns man inte”.

Vi på Digitalmäklarna hjälper dig att synas bättre och ökar din digitala närvaro för er hemsida för att få fler kunder. Vi gör möjligör detta genom att arbeta med flera olika typer av digtial marknadsföring.

Få en kostnadsfri offert

Sökmotorsoptimering

Vill du hamna högst upp bland sökreslutaten på Google? Då gäller det att din hemsida är sökmotoroptimerad (SEO). Sökmotoroptimering innebär att skapa innehåll på din hemsida som är optimerat så att sökmotorer såsom Google ska hitta din sida och förstå vad den handlar om.

När det kommer till sökmotoroptimering så finns det tyvärr ingen specifik lösning som fungerar för alla. Utan varje hemsida är unik och SEO-lösningen måste byggas därefter. Det första vi gör är att göra en genomtäckande analys av din hemsida. Vi bygger därefter en genomgripande strategi för innehåll och nyckelord med hjälp av ett flertal olika verkyg och information från Google.

Google Ads

Ett av de mest effektiva och starkaste verktygen att annonsera med är Google Ads. Över 95% av hela Sverige gör ca 50 miljoner sökningar varje dag med hjälp av Google.

Vi på Digitalmäklarna skapar nya möjligheter för dig att öka era intäkter genom att få tillgång till fler nya kunder. Du har möjlighet att få löpande rapportering och full insyn i hur vi jobbar med Google Ads för att öka din digitala närvaro.

Copy Writing

Copywriting innebär att hemsidans innehåll byggs upp från grunden och följer en planerad struktur för att uppmana sökmontorer till att bli vald. Det räcker alltså inte längre att endast ha ett fårtal bra ord på varje sida om man vill synas högt upp bland sökresultaten.

Sökmotorer prioriterar bra och relevant innehåll bland sökresultaten. Vi hjälper sökmotorerna att hitta din hemsida genom en stark copywriting.

Sociala Medier

Att man måste synas på sociala medier är inget nytt i den digitala världen vi lever i idag. Syns man inte så finns man inte, och är man inte enkelt tillgänglig för sina kunder så är risken stor att dem väljer en konkurrent.

Genom att öka den digitala närvaron på sociala medier, har man som företag en mycket större möjlighet att komma i kontakt med sina kunder direkt. Vi på Digitalmäklarna hjälper er att nå ut till era kunder genom genomtänkt innehåll och användarvänlig design. Vi bygger er Facebook sida som reflekterar er verksamhet.