Ökad synlighet leder till fler kunder

Det första era kunder möter är er hemsida. Vi skapar er hemsida från grunden så att den laddar snabbt, blir sökmotoroptimerad och tilltalande så att kundernas första upplevelse blir så positiv som möjligt. Vi vill självklart att ni ska bli nöjda med er nya hemsida.

Därför skapar vi både layout och design som är skräddarsydd efter er företagsprofil. För att öka antalet visningar och potentiella kunder på er hemsida ser vi även till att den är sökmotoroptimerad och mobilanpassad för att hamna högt bland sökresultaten.

Kontakta oss

Sökmotorsoptimering

Vill du hamna högt upp bland sökresultaten på Google? Då gäller det att din hemsida är sökmotoroptimerad (SEO). Sökmotoroptimering innebär att skapa innehåll på din hemsida som får sökmotorer såsom Google att hitta din sida och förstå vad den handlar om.

När det kommer till sökmotoroptimering så finns det tyvärr ingen specifik lösning som fungerar för alla. Utan varje hemsida är unik och SEO-lösningen måste byggas därefter. Det första vi gör är att göra en genomtäckande analys av din hemsida. Vi bygger därefter en genomgripande strategi för innehåll och nyckelord med hjälp av ett flertal olika verktyg och information från Google.

Google Ads

Ett av de mest effektiva och starkaste verktygen att annonsera med är Google Ads. Över 95% av hela Sverige gör ca 50 miljoner sökningar varje dag med hjälp av Google.

Vi på Digitalmäklarna skapar nya möjligheter för dig att öka era intäkter genom att få tillgång till fler nya kunder. Du har möjlighet att få löpande rapportering och full insyn i hur vi jobbar med Google Ads för att öka din digitala närvaro.

Copy Writing

Copywriting innebär att hemsidans innehåll byggs upp från grunden och följer en planerad struktur för att uppmana sökmotorer till att bli vald. Det räcker alltså inte längre att endast ha ett fåtal bra ord på varje sida om man vill synas högt upp bland sökresultaten.

Sökmotorer prioriterar bra och relevant innehåll bland sökresultaten. Vi hjälper sökmotorerna att hitta din hemsida genom en stark copywriting.

Sociala Medier

Att man måste synas på sociala medier är inget nytt i den digitala världen vi lever i idag. Syns man inte så finns man inte, och är man inte enkelt tillgänglig för sina kunder så är risken stor att dem väljer en konkurrent.

Vi på Digitalmäklarna skapar nya möjligheter för dig att öka era intäkter genom att få tillgång till fler nya kunder. Du har möjlighet att få löpande rapportering och full insyn i hur vi jobbar med Google Ads för att öka din digitala närvaro.