Webbdesign och UX

Design möter användarvänlighet

På en bra webbplats går form och funktion hand i hand. Vårt designteam utvecklar intuitiva lösningar för att öka din konverteringsfrekvens och stärka ditt varumärke.

Vi på Digitalmäklarna hjälper dig med:

  • Grafisk profilering
  • Digital design
  • UX (Användarupplevelse)
  • Grafisk produktion
Begär offert

Grafisk Profilering

En intressant logotyp, vackra färgteman, lättlästa typsnitt och attraktiva bilder är en viktig del av ett modert företag. En sammanhängande profil ger bättre igenkänning och ser till att företaget sticker ut från mängden.

Tillsammans med våra kunder skapar vi en unik grafisk profil som går att användas för både internet och i tryck.

Digital Design

Digital design spelar en viktig roll för alla företag när de vill bygga en stark närvaro online. I dagens digitala värld måste din hemsida vara lyhörd, lättnavigerad och utan tvekan tilltalande med tematiska bilder som både lockar och konverterar besökare till riktiga kunder.

Vi producerar onlineannonser, digitala skyltar och 3D- eller 2D-animeringar.

UX (Användarupplevelse)

Vi bygger användarflöden som är tydliga, som enkelt leder till rätt innehåll och skapar förtroende hos era besökare. Vi tar hänsyn till våra kunders affärsmål och anpassar hemsidan därefter, för att skapa ett bra flöde som konverterar till riktiga kunder.

Grafisk Produktion

Vårt designteam tar sig an både små som stora arbeten. Vi designar allt från hemsidor och applikationer till visitkort och gatupratare. Att skapa smarta och attraktiva lösningar är något vi verkligen älskar. Hör av er till oss så går vi tillsammans igenom vilka möjligheter som finns.

Vilka är Digitalmäklarna?

Vi är en Webbyrå i Stockholm som skapar smarta och nyskapande digitala lösningar till våra kunder. Trots att vi är relativt nya på marknaden, så har vi på Digitalmäklarna flera års erfarenhet av webbutveckling. Våra tjänster inkluderar digital strategi, digital marknadsföring och webbproduktion. Allt för att skapa en hemsida efter dina behov.

Läs mer om oss